Home / Oppskrifter / Hygiene kjøkkenet.
2 oktober, 2018

Hygiene kjøkkenet.

Posted in : Oppskrifter on by : Mat Helse


Det er viktig og ha god hygiene  på kjøkkenet når man lager mat
.

* sette strek i håret vis det er langt
.

*vaske hendene nor man har nyst eller hostet og før du skal lage mat.

*Skyll av matrester med lunket vann.

*Bruk gjerne en børste for å få av matrestene.

*Vask opp i varmt såpevann

to consider local therapy prior to or as an alternative to How to get viagra such as premature ejaculation, anorgasmia and lack of.

.

*Vask det minst skitne først: glass/bestikk/ tallerkener.

*Vask deretter kjeler og stekepanne
.

*Bytt vann underveis dersom det trengs.

*Skyll av oppvasken i varmt vann.

*Det kan være lurt og bruke oppvaskhansker
.

*Tørk oppvasken med et rent, tørt kjøkkenhåndkle i samme rekkefølge som du vasket opp i.

*Når redskapene er rene og tørre, setter du dem på plass igjen der de skal stå.

*Skill kjøtt/fisk og grønnsaker når vi kutter den opp siden de har ulike bakkterier.